16 September 2008

Tagged Menagged IV

Tukang tagged : Aishahtur ea


Rules:
* Link to your tagger and post these rules on your blog.
* Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
* Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
* Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog .

artis sekadar gambar hiasan

Ape?? 7 Fakta Tentang aku?
aku pun xtau nak cakap, hapekebende laa fakta pasal aku nih..hentam saje laa. selambe yaiya..hahah

1) Aku hanye budak kampung biase yang xbrape pandai, belajar pun xde sampai tinggi-tinggi. ground floor je..kahkahkah..nothing special about me :)

2) Menurut adik² aku laa..diorg kate, bukan aku kate.. dalam banyak² abang, yang paling sporting n cool --> abg kudin.ahahaha..pandai menipu betul diorang nih. Nyampah~

3) Ramai yang xtau. haa ni nk bgtau. ape? dah tau? ok, xpyh bgtau.hahaha.. Aku punye gigi kapak due² adelah separuh asli. lg separuh palsu.hehe..gigi tu dah terpatah (bukan tecabut. pakai colgate gigi kuat xtercabut..tp patah.haha) mase aku form 1, jatuh tersungkur menyembah lantai bilik air. cinabeng tul sape yg sepah2kan sabun kat situ!

4) Paling hangin tatkala ada bau2 ketiak sudan dalam bas, time pulang dari kelas. mother grandfather bau tengik gile..lagi² kalau kne duduk kat kusi belah sinaran matahari yang sgt x panas..perrhh...menambah2 angin aa..

5) Seorang yang berhati agak kayu (belum sampai tahap batu aa..hahaha). tapi aritu dgr lagu raya -ku pohon restu ayah bonda, terase nak menetek airmata siooq.cecepat tuka lagu haha..ummii..nak balik raya dah 3taun xbalik raya..waaa..waaa..haa.

6) Aku suka plan nk buat sesuatu sorang², buat diam² sorang², xsuka bagitau orang, dah xreti n nak naik berang, baru mintak tolong orang..hahaha

7) Baru 2 kali potong rambut sepanjang 3tahun bermastautin kat sudan. Tu pun xpotong kat sudan, Skali potong masa jalan2 kt dubai bln 6 tahun 2007, lg skali pulak mse jalan2 kt lua sudan baru2 nih. fobia tgk barber..ahaha

7 makhluk tuhan yg aku nak tag:
  • Najibah Jie
  • Eizaz
  • Mr. Camera
  • Dak Farha
  • Deena
  • Akak nurlulu
  • sape2 je laa..

5 comments:

enchek camera said...

tag nie ngan jaya nye ku jwb
HOHO

eizaz said...

aku memang xkesah beb nk jawab tag2 nih..
tp bengang sebab aku xde orang2 yg nk jawab ble aku tagged dorg..
hahahha..
dorg sume nk privacy ar..
ader gk yg xpaham..
huahaahahah!!!

KiDeN~H.D.3 said...

mr.camera
okeehh..canteq a tuh..heheh

eiz
alah..kau kasi makan kambing berdarah aje..
baru paham sikit..jet dgn kaki kiri laju-laju ke..
hahaha

Najibah Ali ナジバ said...

salam din..hehehe sowilah jie x perasan jie kena tag~!!!..heheheheheh ok2..jie on the way nak mentag diri sendiri ni yea..hehehehe..thnks !!!..salam aidilfitri ;D

KiDeN~H.D.3 said...

jie
xpe2..hehehe..janji terjawab..
aaa..jawab elok2 aa.hahhaha..
salam aidilfitri gak!! ^.~