19 August 2008

pikey yop pikey.

setting dinner dgn menteri2..
round table u..
banyak lu orang pnye duit songlap kat mana??
Merompak Duit Rakyat..Macam aku xtau.






Dinner yang mcm ni lagi aku respect
tabik spring eksober lori..
betape berjiwa rakyat n low profile..
Susah nak jumpe pemimpin macamni


U'll tgk, U'll nilai la yang mana lagi sesuai nk diangkat jadi pemimpin kepada rakyat!
``
``
``
Lu pikey la sendiri!

8 comments:

ajiss said...

tapi kalau dok pikir, pinggan sape yang penuh, pinggan sape yang kosong? hehehehheheheh
gurau gurau

KiDeN~H.D.3 said...

tu ah pasal..
pinggan penuh lauk sekodar je beb..hehehe

ajiss said...

sedokah lah patchi rm60/5biji kau kt die. eh, aku nak satu jugak.

cato;patchi said...

comelnye pokcik nik aziz ni makan, nyum2. haha

KiDeN~H.D.3 said...

tu ah cute en?
macam tuan empunye blog yg upload pic tu..
cute ek? pelik btul la..

Prof. Dr. Sk8rological said...

amoih..
meriah nyer blog demo..
lamo x denga kabo..
seyhat ko??

eizaz said...

dulu adek aku skola kt umah dier..
best syh dier..
ahahaha

KiDeN~H.D.3 said...

adel
hoh, ado mu adel..
guanne gamok?
ambo sihat sokmo..semeriah blog ambo.
hehehe

eizaz
ntah2 pinggan 1 lg tu adik ko pnye kot..
ce ko cek2 balik..hehe